sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğü'nden öğretim elemanı alımı yapılacağı belirtildi.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI
  • 06 Eylül 2024, Cuma 16:30

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklama:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru için; başvuru dilekçesi, başvuru sahibince imzalanmış kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili aydınlatma metni ve açık rıza onayı (https://www.fbu.edu.tr/fbuhakkinda/254/Insan-kaynaklari), yayın listesi ile bilimsel yayın ve akademik faaliyetleri içeren YÖK formatlı özgeçmiş, lisans, yüksek lisans ve doktora (uzmanlık/sanatta yeterlik) diplomaları ve barkodlu e-devlet belgeleri, doçentlik belgesi (doçent ve profesör kadrosu için), YDS veya YÖK tarafından eş değerliği kabul edilen yabancı dil (İngilizce) belgesi, yurt dışından alınan diplomalar için onaylı denklik belgesi ve kimlik kartı fotokopisi ilanın başvuru süresi içerisinde akademikbasvuru@fbu.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir.

Bilimsel çalışmaları ve yayınları içeren tam metinler ve yayın listesi dosyası elektronik ortamda iletilmelidir. Posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir. İngilizce programlara başvuru yapacak adayların, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik ile belirlenen yabancı dil (İngilizce) yeterliliğini sağlamaları gerekmektedir.

İlan Başlama ve Bitiş Tarihi : 06.09.2024-20.09.2024

İletişim Bilgileri : akademikbasvuru@fbu.edu.tr - Tel: 0216 910 1907

6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI 6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI

6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ'NİN ÖZET KİTABI YAYIMLANDI 6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ'NİN ÖZET KİTABI YAYIMLANDI

BAİBÜİLEF-İG BİLDİRİ KİTABI YAYIMLANDI BAİBÜİLEF-İG BİLDİRİ KİTABI YAYIMLANDI

İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık