sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada öğretim üyesi alımı yapılacağı belirtildi.

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI
  • 29 Ağustos 2024, Perşembe 17:55

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen biriminde açık bulunan kadrosuna, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları sağlamak kaydıyla, 2547 sayılı Kanunun 26. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve İTÜ Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri (2022) uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır. Müracaat süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup, bu süre içinde yapılmayan veya eksik belgeli başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanımıza müracaat http://veti.itu.edu.tr/form/pdb/ akademikilanbasvuru2024-2 adresinden yapılacaktır. Yurt dışından alınmış diplomaların onaylı suretleri ile denklik belgelerinin alınmış olması şarttır. İlan ile ilgili detaylı bilgiler Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının http://pdb.itu.edu.tr sayfası ile 0 212 285 39 62 nolu telefonundan temin edilebilir.

 

6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI 6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI

6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ'NİN ÖZET KİTABI YAYIMLANDI 6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ'NİN ÖZET KİTABI YAYIMLANDI

BAİBÜİLEF-İG BİLDİRİ KİTABI YAYIMLANDI BAİBÜİLEF-İG BİLDİRİ KİTABI YAYIMLANDI

İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık