sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 33.9008
  • Euro 37.6352
  • GR ALTIN 2809.6
  • ÇEYREK 4627.6

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü'nden öğretim elemanı alınacağı duyuruldu.

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI
  • 02 Eylül 2024, Pazartesi 15:10

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü'nden:

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin yürürlükteki ilgili maddeleri ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ve “Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Usul ve Esasları” hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi : Resmî Gazete’de yayımlanma tarihidir. Son Başvuru Tarihi : Resmî Gazete’de Yayım tarihinden itibaren en az 15 gün sonra.

BAŞVURU İLE İLGİLİ EVRAKLAR

Adayların başvurdukları bölümü belirtir dilekçeleri ekinde özgeçmişini, bir adet fotoğrafını, nüfus cüzdanı örneğini, doçentlik belge suretini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen Profesör ve Doçent için üç (3) adet USB bellek ile birlikte, Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına kargo yolu veya şahsen başvurmaları, Doktor Öğretim Üyesi üç (3) adet USB bellek ile birlikte ve öğretim görevlileri gerekli başvuru evrakları ile birlikte ilgili Fakülte/SHMYO sekreterliklerine kargo yoluyla veya şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren en az 15 gün olup, ilan yayım tarihinden sonra son başvuru tarihi Üniversitemiz web sayfasında belirtilecektir. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

* Duyuru Başlama ve Bitiş tarihlerinde ilanımızın Resmî Gazetede yayım tarihine göre değişiklik gösterebilir. Olası değişiklikler Üniversite web sayfasında duyurulacaktır. İstenilen evraklar ile ilgili detaylı bilgiye https://uskudar.edu.tr/ web sitemizden ulaşabilirsiniz

Diğer Kadrolar için ise ilgili Fakülte Sekreterlikleri,

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi: Altunizade Mh. Mahir İz Cd. No:23 34674 Üsküdar / İSTANBUL Tel: 0 216 400 22 22 (2277)

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi: Altunizade Mh. Üniversite Sk. 14 34662 Üsküdar / İSTANBUL Tel: 0 216 400 22 22 (2288)

Tıp Fakültesi: Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No: 10-13 Ümraniye / İSTANBUL Tel: 0 216 400 22 22 (3033)

6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI 6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI

6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ'NİN ÖZET KİTABI YAYIMLANDI 6. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMA KONGRESİ'NİN ÖZET KİTABI YAYIMLANDI

BAİBÜİLEF-İG BİLDİRİ KİTABI YAYIMLANDI BAİBÜİLEF-İG BİLDİRİ KİTABI YAYIMLANDI

İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık